Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens oväder


Det är mitt i natten när den kraftiga blåsten med sitt fallande regn
anfaller mina fönster
och när de nu går till attack blir det till ett vinande ljud tillsammans med ett smatter
för inne i lägenheten ekar nu varje vattendroppe som klistrar sig fast på mina rutor och mina fönsterbläck
och det i sin tur gör att jag får det lite svårt
att sova
för här ligger jag nu i sängen och skruvar på mig
Ja, det är helt sant, så det kan jag lova

Ken Cassel
1/3-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-03-01 15:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Känner igen mig
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel