Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst lyssna

hör du vågornas sång
hör tonen om liv utan sorg


Lyssna vad omgiviningen säger
är det du
bygg upp dig själv
och finn något bättre
än ett liv utan sorg
för det finns inte

Men tyst lyssna
ditt hjärta säger
orden du så väl behöver höra




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 202 gånger
Publicerad 2008-03-01 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson