Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi dansar nakna i småtimmarnas lustfyllda tankar


ät mina ord
med urgröpta lungor
förvandla mina tårar
till smittsamt skratt
dela livet
med tusentals sköra liljor
förgör mina mardrömmar
till vacker sanning
andas livet
med hopp om framtid

älska
älska
älska
med mig inatt.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-01 16:19



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jättesnyggt!!!
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin