Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hatar killar & tjejer som ljuger... att dem utnytjar den svaga för sin egen vinnings skull. Och alla er som är såna... See you in hell!


See you in hell

Du stod där vid dem andra
och om jag inte visste bättre
Skulle jag tro du hade glömt mig

Du står där med din nya tjej
och skrattar åt något hon sa
Och jag tror att det handlar om mig
Hur du kunde skratta åt det
vet jag inte….

Har du verkligen glömt mig?
Har du verkligen glömt allt vi gjort tillsammans?
När vi först sågs?
När vi gick på stranden i solnedgången…?
När du kysste mig för första gången…?

När vi först sågs…
det var faktiskt i parken
kommer du ihåg nu?
Min hund råkade hoppa på dig…
det var verkligen pinsamt
men du bara skrattade

Sedan när jag kom fram slutade du skratta
och kollade rakt in i mina ögon
Log lite snett
Redan då hade du fångat mig med din charm
Du var fantastisk
härlig och underbar
Och sa att du verkligen älskade mig…

När vi stod på stranden…
tog du min hand och kollade mig i ögonen
himlen rodnade i mitt ställe men du bara log
lutade dig lite närmare
och kysste mig på en klippa
medans havet applåderade nedanför oss

Jag rodnar bara jag tänker på det…
hur du sa att du älskade mig
och att vi alltid skulle vara tillsammans…
Säger du det till din nya tjej också?

Säger du att hon är allt för dig?
Att hon är mening till att du ens blev född?
Säger du att du älskar henne bortom vett och sans?
Att hon är perfekt och borde aldrig ändras?
Säger du det till henne?
Eller sa du bara det till mig?

Om jag var meningen till ditt liv
vad skulle då hända om jag dog?
Skulle vi träffas i himlen igen
och du skulle förbanna mig till helvete
Att du nästan fått henne i säng men jag avbröt dig?

Jag antar att det var allt du var allt du var ute efter
när du charmade mig in till nästa år hundrade
Att du krossade några hjärtan
bryr du väl dig inte om…
Du fick EXAKT vad du ville

Men min bäste herre…
see you in hell!
Du kommer bara dit lite tidigare än jag
Hur mycket vet du egentligen om mig?
Berättade jag att min pappa var prickskytt i S.Ä.P.O.?
Du kanske inte ser det...
Men din död är närmare än du någonsin kunde tro
See you In Hell




Övriga genrer av Sikska
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 17:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför vill du dit?
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska