Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tabletter + Alkohol = ??

 

 

På förpaktningen står det :

"Bör ej användas i samband med alkohol, följ anvisningarna noga, överdosering kan vara skadlig, se biverkningar längre ner på sidan."

Tag tre tabletter dagligen i samband med maten.

Smärtlindring

 

- Har inte smärtan minskat inom en vecka ska du få något starkare, följ anvisningarna på förpaktningen noga, det är ganska starka saker det här. Drick inte alkohol det kan ge stora  biverkningar, det är en stor fara för din hälsa unge man att dricka alkohol just nu. Så ta det lungt i helgen.

 

 

Lördag kl 20.36

Öppnar han sin första öl, för två timmar sedan tog han sin tablett.

Det är fel, han vet.

Men i denna stunden finns det inget som spelar någon roll, vem bryr sig om det är farligt? Seriöst kan det vara så farligt.....?? ooh va fan det är ju fest!!

 

Lördag kl 23.45

Anländer ambulansen till NÄL.

Tillståndet för manen som är i 20 års åldern anses som kritsikt. Misstänkt alkohol förgiftning. Han körs in på akuten, för att magpumpas.  Han är inte vid medvetande, har inte varit det så länge ambulans personalen varit i kontakt med honom, frågan är om han får det tillbaka. Det får natten utvisa.  

 

 




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 443 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-17 19:46



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
svart komedi med mycket allvar och ironi
2008-04-01

    Skrivarn
En mörk text om hur frestande det är, att göra det förbjudna
2008-03-27

  Svante
Aj!!
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel