Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihetens pris

En tunna blod

Ett ensamt barn

Vi hittar inte hem

~

Hud mot asfalt

Vodka Explorer ur mungipan

Mamma och pappa sover nog

~

Här, köp dig något fint

När kommer du hem?

På söndag kväll, men mamma kommer hem redan på fredag

~

Mår du bra älskling?

Ja.

Middag om 10 minuter.

~

Vaddå, är föräldramötet ikväll?

Jag sa ju det i tisdags!

Nej, det gjorde du inte. Flytta på dig, jag har bråttom.




Fri vers av cohen
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-01 19:39



Bookmark and Share


    Maria Malm
De små episoderna känns verklighetsnära och sorgliga.
2008-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Frihetens pris = Jesu blod.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen