Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasin

Skapar drömmar
följer strömmen
når land

Bildar hetta
ökar tempot
på min puls

Fantasin
leker med tankar
dansar med känslor
släpper hämningarna
för ett litet tag




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 21:59



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mmm vacker sanning ger längtans tankar för det skrivande diktjaget
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson