Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftad då

När jag är så stor att du endast kan se mina fötter
Och du gapar

Då behöver jag bara gå förbi




Fri vers av Pascali
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-03 21:53



Bookmark and Share


  halmstrå
det här är humor och djup på en gång.
2008-10-03

  Larz Gustafsson VIP
"Then I´ll be 10 feet tall and you´ll be nothing at all" (Dead Boys)

I skuggan av någon annan...Där kan väl inget växa?
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Pascali