Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är speciell i min värld, jag är speciell i din

Jag skulle kunna fortsätta i en oändlighet
Hur mycket du betyder för mig
Hur glad du har gjort mig och gör, fortfarande

Hela tiden

Jag tycker om när du ser på mig
Jag tycker om dina snälla ögon som alltid ler
Jag tycker om trygghetskänslan du ger mig
Kort sagt, Jag tycker om Dig


Du är en sådan jag vill räkna stjärnor med, på kvällen
Och diskutera ifall Karlavagnen är stor eller liten
Ha ändlösa konversationer i timmar,
Om ingenting och om allting- på samma gång

Det vill jag

Hela världen snurrar när du kramar eller kysser mig
Visst är det konstigt att det kan bli så?
Du får mig att spricka som en heliumballong emot en nål
Att komma rakt ut ur min Osäkerhetsbubbla- rakt in i dina armar och sudda ut
Ångest, Panik och Rädsla
Du räddar mig från klumpen i magen, plockar upp mig från marken
Pusslar ihop det som har gått sönder
Och lagar det
Tills jag faller nästa gång
Och du får laga igen
Och igen

Jag undrar ibland hur du står ut
Men tack för att du är så bra, på det du gör. Det gör mig glad.
Du är min trygghetssjärna, speciell i min värld
Och jag får vara speciell i din




Fri vers av Yhessickah
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yhessickah
Yhessickah