Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom fyra väggar

Bakom fyra väggar
Finns ingenting
Tystnaden har gömt sig
Och kvar finns bara
Gråten och
Skriken som
Ekar
Rakt ut
I tomma intet

Jag vill säga att det ska vara tyst
Men det är alldeles omöjligt
När golvet skakar och
Porslinet går sönder

Jag hittar ett hål i väggen
som
Sparkats in
Av dina långa ben
Hela du är så stor att jag blir rädd
Trots att jag inte är så liten längre
Att jag faktiskt kan betraktas som vuxen
För det säger du ibland att jag är

Jag kanske är det i den stora världen
Men bakom fyra väggar
Är jag så väldigt liten




Fri vers av Yhessickah
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-02 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yhessickah
Yhessickah