Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågorna


Jag vill veta om du någonsin har skakat
Så som jag skakar nu
Om du har gråtit tills kroppen blivit tom på känslor
Om du har fått ångest bara sådär

Om du har varit med när allt känts jobbigt och fel
När människor på gatan varit som suddiga figurer, som bara passerat i ögonvrån
När folks frågor blivit för luddiga
Och innebörden glömts för längesen

Har du varit med då?

Har du någonsin tänkt på, vad som händer om man hoppar?
I tron att man kan flyga
Har du någonsin bara velat lämna allt och gå,
och låtsas att det aldrig har funnits?
I så fall, berätta för mig
Jag vill gärna veta
Och skakar du av ångest igen, så skakar jag med dig
Så slipper du vara ensam




Fri vers av Yhessickah
Läst 379 gånger
Publicerad 2008-03-02 17:19



Bookmark and Share


    iderik
jag är där flera gånger om dagen...
2008-03-03

  Kristina Wallbing
Mycket stark dikt. Den rör vid det innersta. \"Det som är botten i mig är också botten i dig\". Ja, jag har varit där. Men man är aldrig helt ensam!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Yhessickah
Yhessickah