Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[Ingen titel]

Jag vill kunna säga att jag har saknat dig
Men jag vet inte om jag någonsin har gjort det
Hur är det meningen att jag ska känna?

Är det meningen att jag ska titta i brevlådan varje dag
Och se om du har skickat mig brev
Eller ska jag vänta vid telefonen
Och vänta på att den ska ringa?

Jag kanske ska sitta på golvet och lyssna på mina andetag
Och låtsas att du satt bredvid mig
Där i hörnet

Jag vet inte hur jag ska kunna sakna dig
Att sakna dig är svårt
Men varenda gång jag träffar dig, varenda gång jag kramar dig
Så tänker jag
Att när du går
Kommer jag nog att sakna dig lite, ändå
Även fast jag inte vet hur man gör.




Fri vers av Yhessickah
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yhessickah
Yhessickah