Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bästa födelsedags presenten man kan få

Det är när man får fira den
ihop med sin kära familj
det är den bästa presenten
man kan få.

Jag vill inga presenter ha
det räcker att ni sänder mig
en tanke istället för dyrbara
paket.

Jag satte stort värde på att
ni var hos mig på min födelsdag
jag älskar er min underbara
familj.




Fri vers av Ann-christin
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-02 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin