Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon kommer snart.. jag vet det..


..Som Solen..

 

Längtan efter dig är starkare än isbjörnen som simmar över det öppna ishavet mot sälarnas land
Längtan efter dig är som den hoppfulla glädjen under de soligare dagarna i mars
Längtan efter dig får mig glädjefullt och lyckligt att sjunga tja la la la la la la


Du är de glittrande solkatterna i sjöns friska vatten som isen just lämnar
Du är den simmande Svanen som stolt följs av fyra små dunbollar i rad
Du är björkens alla fina små löv som spränger knopparna och vecklar ut sig


När jag ser dig så jublar mina blodkärl och rensar upp i gångarna inombords
När jag ser dig så spricker hela mitt ansikte upp i det bredaste leendet
När jag ser dig lättar oket från mina axlar och inget känns tungt längre


Jag längtar efter dig så mycket

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-02 17:23



Bookmark and Share


  korpfjäder
Det kallar jag längtan! Härliga bilder och bra flyt. Gillar!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin