Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råttorna spökar på vinden

Hör de
skriken skär i öronen

vill inte lyssna
försöker glömma
men de är där

Råttorna spökar på vinden
låter mig inte glömma
men går inte plocka bort




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson