Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna mig ifred

Orka inte mer
känner ilskan
känner hoppet om
att slippa
dö mer och mer

Lämna mig ifred
vill inte mer
tonerna dör ut
när skriken inom mig ökar
och förståndet
lämnar min kropp




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-02 18:24



Bookmark and Share


  Dessie 35
känns som du kan läsa mina tankar,,
såå här känner jag ofta bra text , 10p
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson