Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blödande minnen

Öppna
ändå slutna
visar inte
hur blodet forsar
låter ingen se mina tårar

Önskar friheten mer än allt
men hur kan man
blödande minnen glömma

Lurar
bakom varje
dörr
visar sitt rätta jag
få mig att spy
varje gång
men som sagans sång
ska jag segra över de
än en gång




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 151 gånger
Publicerad 2008-03-02 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson