Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... en kommentar angående en av mina brister som människa.


TISIFONE OCH JAG

Hämnden är oerhört ljuv
uppslagen oändliga i antal
det gör mig inte ond
det gör mig till människa
otrampbar
jag hämnas så länge det passar mig
så länge jag finner njutning
låter jag ormarna växa ur mitt hår




Fri vers av BitterSweet
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-02 18:43



Bookmark and Share


  H. Karla
Ja, säga vad man vill om att hämnas, men det värmer skönt i magen. Ormarna i håret gav tyngd bakom orden.
2008-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Om man är med USA blir man en Medusa.
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet