Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland så lackar även jag..


Leksak, trä och plast, plocke-pinn!

 

 

en leksak
gjord av trä och plast
plocke-pinn

ett tidsfördriv för dig när det passar som bäst
sedan när du tröttnar
är det bara att kasta iväg det som de vore pest

flicka lilla
du är ute och cyklar långt åt helvete utan stödhjulen på
det ska jag säga dig

för de fanns en tid då jag var yngre än vad jag är idag
då jag mötte flickor som lekte låtsas-kärlek med mitt hjärta
som inte är gjort av trä och plast

jag kan inte säga vad dina intentioner är
men om du söker tidsfördriv
sök på annat håll


tack för mig

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 776 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-02 22:13



Bookmark and Share


    Östergaard
Även detta riktigt bra!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP