Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndagscigaretten säger godnatt

jag står på balkongen
                                                 
                                                                  och blåser
                            
                                       ut era namn
   
                                                      i söndagsnatten




Fri vers av iderik
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-03 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iderik