Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

raman är dada. dada vice versa.

sömnmonstret jagar min blåklocka var det första jag kom att tänka på
ser för många
kommer ihåg hur mycket jag saknar dig
bilder på facebook, denna ständiga källa till inspiration
och sömnpillret lagar min blå klocka




Fri vers av iderik
Läst 436 gånger
Publicerad 2009-01-28 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iderik