Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren 2006

Jag saknar dig, allt får mig att tänka tillbaka på sommaren -06. Jag hittade en massa gamla SMS från dig. Så underbart den kvällen du var hemma hos mig, jag glömmer det aldrig. Vi satt och pratade och tittade på musikvideor tills klockan var 4 på morgonen! Jag saknar den tiden, vill tillbaka till då. Så underbart när vi träffades i gästhamnen, du jobbade och kom fram till mig och gav mig en kram. Du frågade hur allt var med mig. Glömmer aldrig den kramen! Glömmer heller aldrig sista kvällen på sommarlovet, jag var så jäkla ledsen. Var ut och gick, hamnade i gästhamnen och skickade ett SMS till dig. Frågade om vi skulle ses innan jag åkte tillbaka till Halmstad. Fick svar \"Jo jag kan komma upp och ge dig en hej då kram\" Vi satt länge och bara pratade om livet i stora hela. Du körde hem mig, och jag fick hej då kramen! Det var nog då allt förändrades, inget blev som vanligt. Jag träffade dig några gånger efter det, på lov och så. Men det blev aldrig som förut.
Hur kunde jag vara så blind och inte se något? Att det kunde gå så lång tid innan jag ens upptäckte något! Jag ville aldrig att det skulle bli såhär. Vi glider ifrån varandra, folk gör det. Men inte efter så kort tid. Jag dög bara den sommaren för dig. Jag var inte värd mer än tiden då. Jag saknar dig nåt så enormt! Synd bara att jag aldrig kan säga det till dig, synd att du inte inser att du just förlorat vänskap! Varför vet jag inte, jag hoppas du ser vad vänskap betyder en dag. För mig kommer du alltid ha en plats i mitt hjärta! För du betyder för mycket för mig för att jag skulle släppa dig. Vad jag betyder för dig, det har jag redan fått bekräftat!




Övriga genrer av Malinboll
Läst 357 gånger
Publicerad 2008-03-03 15:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den varma sommaren satt vi på en altan utanför Oslo och hade grillparty.
Natten var så ljum fast klockan var vid elvatiden.
Dagarna var så heta att man svettades fast man satt stilla.
Och jag satt sönder en liggstol i plast i Sydnorge.
Kall alkoholfri öl i mängd rann ned i strupen dessa dagar.
Glömmer aldrig den sommaren.
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Malinboll
Malinboll