Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Jag älskar dig, på det speciella sättet igen!\"

Så underbar känsla, att känna dina fingrar mot min kind.
Att känna känslan i magen när man mår bra.
Det är en helt otrolig känsla.
Det är som fjärillar i hela magen och som om jag går på moln.
Jag glömmer aldrig när du sa \"Jag älskar dig! På ett annat sätt\"
Det är nu jag inser att det är det speciella sättet jag älskar dig på också.
Pirr i magen och så starka känslor.
Så underbart när jag hela tiden tänker på det.
När jag tänker på dig, då jag drömmer om dig hela tiden, alltid!




Övriga genrer av Malinboll
Läst 366 gånger
Publicerad 2008-04-04 13:07



Bookmark and Share


  Markattan
Vilken härlig förälskelsekänsla du förmedlar!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Malinboll
Malinboll