Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden är enorm!

Mina tankar går åt ett annat håll.

Vill bara försvinna.

Så många gånger som jag tänker på dig.

Går inte beskriva.

Vill bara ha dig här.

Vill inte ha det såhär.

Mitt hjärta är tomt, men där inne finns du!

Alltid!




Fri vers av Malinboll
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-02 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malinboll
Malinboll