Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck you!


Ibland önskar jag att du såg att du gjort mig illa.
Jag önskar att du såg smärtan inom mig, som du skapat.
Du inser inte själv vad illa du gjort mig.
Du vill inte se att mitt hjärta blöder.
Att bli lämnad av dig var det värsta som kunde ske.
Du inser det inte även fast det är för sent!




Övriga genrer av Malinboll
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-03 18:07



Bookmark and Share


  Louise. J
Starkt!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Malinboll
Malinboll