Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan, saknad?

Jag är lycklig på utsidan, jag ser allt som positivt.
På insidan är allt annorlunda.
Där har jag ett enormt tomrum, en negativ bild av mig.
Det finns ingen som egentligen bryr sig, ingen som ser.
Det finns ingen som ser när jag mår dåligt, för jag döljer det.
Jag är den som blir lämnad sist, som ingen ser.
Jag försöker vara den jag är.
Är fortfarande glad på utsidan.
Och inom mig finns tomrumet, där en sista låga sakta men säkert håller på att slockna.




Övriga genrer av Malinboll
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-27 19:21



Bookmark and Share


  Bissen
jag känner också igen detta så väl... alltför många känner så...
2008-05-07

  charlotte hedendahl
Känner väl igen mig i din text! Känslan att man måste hålla fasaden,dölja sina känslor! Har skrivit texter på samma tema!
2008-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Malinboll
Malinboll