Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill höra din röst igen

Saknar din röst
saknar att höra dig

Saknar stunder
som varit
och allt jag tänker på
när får jag åter höra
tonerna igen

Vill höra din röst igen
vill åter känna värmen igen




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-03 19:38



Bookmark and Share


  Sareo
Ja, det är fint att ha sällskap.
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson