Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus föll på fönsterspröjsen

 

det blev äntligen ljust
ljus föll på fönsterspröjsen bildade ett vitt kors
kors
kan lika gärna vara ett kikarsikte
jag kramar av min livslust mot marshimlen
ta emot! 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-03 19:41



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
nog kan också mänskor gnida sig mot solkatterna, du kan!
2008-03-13

  wayward - taiga
livsbejakelse, mitt i hårkorset mitt på tiljgolvet, föreställer jag mig,
härligt att vara med och ta sats i nu-nu-nuet! :D

nånstans blir upprepningen av ordet kors en pausering som bottnar i något gravt allvarsamt, men kan sedan i ett ögonblick också förvandlas till en slags interjektion, med humoristisk och distanserad klang.

upplivligt gôtt att få brisera likt ett sälgskott mot den klara dagen!
2008-03-03

  berxper
Så skönt att det blev ljust.
Då gäller det att ha siktet inställt.
Bra!
2008-03-03

  aol
härlig fin poesi som tar ett skutt mot himlen
gillas bokmärke
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger