Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterligare tankar efter en misslyckad romans. Skrevs för 5-6 år sedan


- Ensamt hav -

Igen
Och igen och igen.

Sånt tar en till slut.

Det är tungt. Väldigt tungt.

Ingen lärdom tar man. Man blir som havet.
Ena sekunden storm, andra kavlungt.

En stor våg som bara blir större och får
högre fart. Åker långt, väldigt långt.
Kan gå hur långt som helst.

För långt.

Men vågen som fått sån fart och blivit så stor
slås till droppar mot en klippa på en sekund.

Sen händer inget mer. havet är lungt, dött.
Tomt. Bara tomhet finns kvar.
Ensamt hav.




Fri vers av Kjell Martin
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-03 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell Martin