Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
faktiskt min egen favorit, men den är så full av små hemligheter så jag vet inte om den \'makes sense\' för någon annan.. Troligen inte. Handlar såklart om mig och en flicka som betyder väldigt mycket


- Min Villemo -

Man stänger in sig. Vill meddela, finns många
att meddela, men stänger. Låser.
Det hammrar och slår.
Skriker. Måste ut. Vad finns att släppa ut?

Ett mörker så mörkt att all lycka kvävs. Varför skulle
jag släppa ut det? Ingen blir lycklig av min olycka.
Kanske en.

Jag vill inte bry någon. Men har redan brytt någon.
Någon vet allt som ingen annan vet. Allt som stägts inne.
Växt ur vänskap. Tillgivenhet och förtroende.
Sammanbundna av osynliga band utan koppling.
Drama och Lan.
Poesi och trä.
Lugn och vild.
Skog och skog.
Musik och musik
Egen och alla.
Men inte som alla. Ändå mig själv. Tar inte efter längre.
Jag är jag nu. Men vem är du? Min Villemo...




Fri vers av Kjell Martin
Läst 266 gånger
Publicerad 2008-03-03 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell Martin