Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Villemo var från början en speciell kvinna, men över åren har villemo fått bli en symbol för romanser jag haft


- Jag trodde -

Det var inte kärlek. Jag lurade mig igen!
Men det är skönt att tro på det.
Då finns alltid en glädjande tanke.
Kände att någon behövde mig.

Jag är elak!

Hela tiden kände jag felet, men såg inte lösningen.
Lösningen gjorde ont, så felet glömdes.

Men Villemo hittade lösningen.
Frigörande. Så tomt. Trött.
Så trött.




Fri vers av Kjell Martin
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-03-03 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell Martin