Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Färg -

Måla sig. Måla sig med allas färger.
Mina är starka, men kan täckas lite.
Men färgerna skiner igenom för det mesta.
Och många är glasstoder, som ska målas.
Efter modespalternas färger.
Dessa färger är svaga och måste bytas ut ofta.
Målas efter dokusåpornas statusslampor.
Hellre en bra färg då. Min färg består.
En färg som jag tycker är fin.

Inte vill jag visa den för alla, men
alla kan se den, och ha en egen mening.
För färg måste man ha.

Det är vackert.




Fri vers av Kjell Martin
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-03-03 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell Martin