Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här tror jag att jag ville bli av med lite ilska bara..


- Ett spel -

Ett spel. Alla spelar ett spel.
Så trött på alla charader.
Säg mig istället vad som felas,
eller säg mig det du tänker!

Även jag är med i spelet, men inte lika fullt.
Kasta tärningen, se vad dom andra gör, spela vidare.
Men jag vill inte vara med längre!!

Fan ta dig! Skratta inte åt mig!

Jag vill slå dig! Många kan skratta åt mig, men inte du!

Bestämm dig för vem som du ska hålla med istället.
Sen kan du skratta åt mig, för då kan jag skratta åt dig.

SATAN! Du ser inget ju! Bara sprider galla och gift!
Vända kappan är allt du kan!
FAAN!




Fri vers av Kjell Martin
Läst 273 gånger
Publicerad 2008-03-03 20:23



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
aa shit vad läskit, känndes som jag skulle ha kunnat skriva denna texten, har själv kännt som jag är mitt uppe i ett spel, livet är lite av ett spel enligt mig. man spelar efter samma regler, men ändå inte...kanon text!
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Martin