Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sovande

din lite för långa lugg
hänger ner över de slutna ögonen

från din lilla halvöppna mun
kommer tunga, lite förkylda andetag

ditt ena växtvärkande ben
sticker fram under täcket

intrasslad i gosedjur har du somnat om
nerkrupen hos mig

 




Fri vers av Noomi
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-03 20:10



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Bara ren njutning.
2008-04-14

  Sanningsägaren VIP
KÄRLEK
2008-03-17

  * Ammi *
så kärleksfulla rader ..
2008-03-07

    ej medlem längre
Finns nog inget ljuvligare än att se på sitt sovande barn. Väl förmedlar du detta!:))
2008-03-03

  Lilla My* VIP
Nee, men så söööt**
Känner moderskänslorna svalla varmt*
2008-03-03

  berxper
Jag antar att det är ditt barn du tittar på.
Gulligt och fint.
Skrivet med värme.
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Noomi