Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första vår tecknet

Har jag skådat idag
såg en liten nyckelpiga
klättra på mitt byxben.

Det är ett säker vår tecken
tycker jag,men ännu kan
våren spela oss många
spratt.

Man känner sig mycket
piggare och gladare nu
när det ljusnar mer för vardag
som går.

Jag längtar med er andra
efter sol och värme
har nu börjat vårstäda
då är det ett vår tecken
för mig.




Fri vers av Ann-christin
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-03 20:20



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vackert
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin