Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mycket kort betraktelse kring detta....


Minireflektion om Jesus , Guds son

Jesu är ju ett under av godhet
han förlåter ju allt ont som gjordes mot honom och
om vi ska leva efter hans devis
så ska vi ju då, rimligen, ha en ödmjuk och försonlig attityd gentemot våra medmänniskor . Låt oss ALDRIG glömma detta !!!!!




Fri vers av Mats Henricson
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-04 10:46



Bookmark and Share


  To
Många kloka ord du skriver som vanligt.
2008-03-11

  To
Absolut. Du satt huvudet på spiken. Applåder!
2008-03-11

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag tror på förlåtelse....fint tänkt!/B
2008-03-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med försonande och
ödmjuka i ord, vi väl
går i land! Mats gott
skrivet, av Din hand!
****************
2008-03-04

  aol
så sant bravo
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska