Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett Hav Med Drömmar. Där Min Sjunker Till Botten.


.Föralltid

Blodröda Droppar.
Kallsvarta Sinen.
Allt På En Plats.
Med Ett Enda Minne.

Du Lever Och Tar.
Av Allt Som Finns Kvar.
Det Ända Jag Har.
Finns Inte Kvar.

I Mina Tankar.
I Mitt Huvud Du Bankar.

Jag Släppte Dig Fri.
Jag Lät Dig Gå.
Men Ändå Är Du Kvar Här.
Allt Och Ser På.

Det Här Skeppet.
Går Till Botten.
Med Drömmar Jag Hade.

Som Om Jag Mindes.
Vår Första Dag.
Vår Första Kyss.
Vårt Första Slag.

I En Mörk Värld.
Med En Enda Låga.
Allt Som Finns Kvar.
Är En Enda Plåga.

Jag Vet Att Du Vill.
Jag Vet Att Du Har.
Men Snälla.
Låt Mig Få
Ditt Sista.
Andetag...




Fri vers av Rariel
Läst 338 gånger
Publicerad 2008-03-04 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rariel
Rariel