Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tropisk ö

 

Det susar i palmerna
högt över mitt huvud
och fåglarna kvittrar

Solen glittrar lyckligt
i det klargröna havet
som kysser vit sand

Drömma kan man göra
framför färggrann affisch
i öppet kontorslandskap

 




Fri vers av Anna H
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-04 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H