Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrev ner snabbt, tiden var knapp. Svårt att sätta ord på allt. Inspirerades av en film: http://www.youtube.com/watch?v=Xs3k82TrhxU

Slutet är rörande, naket och ärligt. Önskar jag kunde göra något lika starkt.. För dig, Änglarnas Prinsessa




Låt min kärlek öppna dörren till ditt hjärta

 

 

 

mina ord radas upp på artificiellt papper
som jag inte vet om du läser längre
där varje ord berättar om hur underbar du är
och om du läser mellan raderna
så finner du en kärlek som aldrig dör

åh älskling
allt är så svårt
det är så kallt
har du verkligen stängt din dörr?

kommer jag aldrig få komma in i ditt hjärta igen?

får jag aldrig känna smaken av dina mjuka läppar
får jag aldrig höra dig säga att du älskar mig
får jag aldrig somna med dig i min famn
och känna hur din kärlek omfamnar mig
kommer jag aldrig få uppleva den där totala lyckan igen?

du vet att jag älskar dig
mer än något annat på denna jord
och jag skulle inte tveka en sekund på att fånga dig i mina armar
om du bara öppnar din dörr

dörren till ditt hjärta

det finns så mycket jag vill säga dig
men det finns så lite plats
och tid var aldrig något vi fick

en gång så fick du en nyckel av mig
en nyckel som ledde till något som höll dina händer på plats
men det du inte vet är
att nyckeln egentligen ledde till mitt hjärta

och jag vill att du ska veta
att jag aldrig skulle ge den nyckeln till någon annan än dig

endast för dig
öppnar jag min dörr
dörren till mitt hjärta

ja, det var väl det jag ville säga just nu
snart så kommer gubbarna hit
en kväll med fotboll och öl

och jag vet att jag kommer sakna dig
i min tystnad
du är alltid i mina tankar
i mitt hjärta

och jag önskar bara
att du öppnade din dörr igen
för mig

dörren till ditt hjärta

dörren till dig som jag älskar så

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1000 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-04 17:56



Bookmark and Share


  la paz
aah så fint , dör lite :)
2008-05-05

    *Fyrklöver*
Åh jesus i havet! Det här vackert!
Det får mig att förstå min nuvarande pojkvänskandidats förra förhållande. Det här måste vara en exakt återspegling av vad han känner för henne, det är därför han inte är redo för mig. Tack för att du gav känslan/känslorna bevingade ord.
2008-04-28

    CaMillA
åååååh...... vacker
2008-03-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Här fångar du mig i din längtan...underbart att läsa../B
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP