Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksstorm



Smek mig
med heta fingertoppar
då stormen ryter.

Älska mig
med dina händer
då åskan dånar.

Ta mig
till himmelska höjder
under blixtars ljusspel.




Fri vers av Anna H
Läst 919 gånger
Publicerad 2004-04-12 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H