Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och du älskade mig?

Om du tar i med all din kraft
från både kropp och själ
Och tar i med allt hat som du haft
så kanske du slår mig ihjäl

Men jag lovar dig käraste min
så att du slipper att anstränga dig så
Att jag också ger dig min andra kind
som du får slå gul och blå

När dina samvetskval tuggar dina naglar
och blodet pryder din hand
Ska jag viska ord som dig behagar
jag ska säga \"man blir arg iband\"

Vi ska vandra längs de brustna hjärtans gata
som är vägen till vårt hem
Och även fast jag bara vill hata
vågar jag inte lämna dig än

Vi ska somna bredvid varandra
ha sex som förlåt för idag
Jag ska förstå att detta inte angår andra
och att felet det är jag

Jag ska känna en tår ner för min kind
och minnas mitt gamla jag
Jag ska drömma mig bort i sommarens vind
och frukta en morgondag




Fri vers av caasandra
Läst 266 gånger
Publicerad 2008-03-04 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra