Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blir så fel så lätt, man är så ensam så lätt..




En emo sminkning

 

Dom rinner

Natt och dag

Dom följer dig överallt

Som en skugga

I både ljus och mörker finns dom

Tårarna rinner nu

 

Mascara rinner längs kinderna

Likt en svart flod

Lite som en emo sminkning



Fri vers av Anonym Ängel
Läst 460 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-05 21:23



Bookmark and Share


  sjörövar_fabbe
Det var ju ganska genialisk (:
2008-03-14

    RebeccaW
Bra text, gillar slutet, även om jag personligen skulle ha stavat emosminkning i ett ord
2008-03-07

  RiJoKu
Gillar hur man i slutet \"får veta\" vad som rinner.
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel