Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snälla rör vid mig

snälla rör vid mig
låt mig få
darra av åtrå
snälla håll om mig
låt mig få
brista mot din hud




Fri vers av liz
Läst 437 gånger
Publicerad 2004-04-12 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liz
liz