Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Billigt



Sakta sätter jag mej
Du går igång
Det låter härligt

Jag rattar in
Känner på spaken
Den känns hård

Fotarbetet kommer igång
Och händerna sätts i rörelse
Nu går det, nu rullar det
Min egen härliga bil

Alla miljövänners uttalade skräck
Att få rå sin egengeografiska position
Bilen sticker som en snabb pil
Dit den ska…




Fri vers av LassO
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-04 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO