Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn!

jag hoppas
att du förstår
att allt
som du kommer att få höra om mig
både av grannarna
och av kassörskorna på ICA
är lögn

jag pratar inte ens ett ord latin
och skjuter absolut inte armborstpilar
på förbipasserande cykelbud

det hoppas jag du är fullständigt införstådd med










Fri vers av Peter Strid
Läst 617 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-05 00:41



Bookmark and Share


    Noomi
kul på ett lite allvarligt sätt..
2008-03-05

  Daniel_78 VIP
dikt och förbannad lögn!

underhållande
2008-03-05

  Vind
...en, från en annan vinkel sett historia, väl skriven och lämnandes ett litet leende efter sig
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Strid