Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flashing lights


den ensamme bilisten
närmar sig nu
den stora ökenstaden

ratten kletig
av svett och smält choklad

-välkommen till ditt nya liv

fladdrar förbi i neon
med alt jämnare mellanrum

nikotinfärgade motellkomplex
tornar upp sig
mot horisonten

rengöringsmedel
frityrolja
och sura uppstötningar
svider redan i ögonen


i den svala loungemilijön
långt över den ingrodda smutsen
blandar en okänd man
sin whisky sour

kort
med bred rygg
är han inte direkt ful
men har lite problem med dålig lukt





Fri vers av Peter Strid
Läst 500 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 18:37



Bookmark and Share


    Botox
En resa till den stora ökenstaden New York?
2008-03-22

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2008-03-21

    Peter Strid
kritik mottas gärna
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Strid