Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjukhuset lugnande andetag



en nattstäderska
penslar sina toner
över väggar och tak

våningsplanen vilar
på varandra
insvepta
i sin rappade fasad

ett enda fönster
stirrar som en fyr
ut över den släckta staden

där dom närståendes enkelrum
vankar av och an





Fri vers av Peter Strid
Läst 575 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 16:10



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Elegant poetat!!!
2008-03-21

  Michaela Dutius
Målerisk text - man ser fönstrets ljus i natten och känner väntan och oron
2008-03-21

    Peter Strid
kritik mottas gärna
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Strid