Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gästen

han kom
som en stillsam gäst
från det ytersta
förde
dom interligenta sparvhänder
över sin gamla värktyglåda

log sitt lende

dom milda ögonen
bar på den outhärdlig klarhet
som krävs
föratt nämna det ondavid namn




Fri vers av Peter Strid
Läst 533 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-19 23:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!
2008-03-19

    Peter Strid
kritik mottas gärna
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Strid