Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodet måste få vila

under den kalla hudkostymen
drömma
om hädangångna sommarnätter
när tankens kraft
blandades med doften av varm asfalt




Fri vers av Peter Strid
Läst 504 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 13:06



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jättebra poetat!
stämningsfullt
och nära!!!
2008-03-25

    Peter Strid
kritik mottas gärna
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Strid