Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bygdens son


högröd och blank
stoltserar med sitt kraftiga underbett

visas runt i gårdarna
som ett praktdjur

med sitt överdimensionerade könsorgan
och sin säregna förmåga
att smackande
skeda i sig fiskleverolja

är han ett föredömme
för traktens ungfolk




Fri vers av Peter Strid
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 14:10



Bookmark and Share


    Peter Strid
kritik mottas gärna
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Strid